+31 (0)6 44 355 925 info@bendenhartog.nl

Pre-Productie

In de pre-productie zit alle voorbereiding op de draaidag(en). Kernboodschap en doelgroep zitten altijd in het achterhoofd. We bedenken een concept, kiezen een stijl, schrijven een script en zoeken locaties.
Op het moment dat alle neuzen dezelfde kant op staan plannen we de draaidag(en) in.

Productie

Tijdens de productie filmen we alle beelden die we nodig hebben. Denk aan het draaien van interviews, een productieproces dat stap voor stap in beeld komt, en allerlei sfeershots om de film het juiste gevoel te geven. Maar ook eventuele animaties worden gemaakt en voice-overs ingesproken.

Post-Productie

Als alle beelden en het geluid zijn opgenomen begint het knip en plak werk. We filteren de kern uit de interviews zodat de boodschap nog krachtiger wordt. Alle shots worden op lengte geknipt en in de juiste volgorde geplaatst. Eventuele muziek, titels, animaties, voice-over worden toegevoegd. Inhoud en vorm komen samen en versterken elkaar.

Fujifilm

Fujifilm heeft een nieuw fotopapier ontwikkeld. De video is bedoeld om bestaande en nieuwe klanten te informeren over de mogelijkheden van dit papier. Het Japanmuseum SieboldHuis in Leiden heeft de primeur. Ze lieten diverse foto’s, welke tijdens de expositie Japans Naakt te zien zijn, afdrukken op het nieuwe papier voor het fotoboek over de expositie.

We hebben het proces waarin de fotoboeken worden gemaakt van begin tot eind vastgelegd.

Zorg voor Doy

Een documentaire over loslaten en (opnieuw) beginnen. Ergoed biedt ruimte aan montelzorg.

Om het verhaal goed in beeld te krijgen liepen we ruim anderhalf jaar mee in het leven van Doy. Een 79-jarige boerenzoon, die al zijn hele leven op de boerderij van zijn ouders woont. De documentaire wordt op dit moment gemonteerd.

Rijkswaterstaat

Voor Rijkswaterstaat, in opdracht van Tappan Communicatie, maakten we dit videoverslag over het verdwijnen van de gele ANWB praatpaal. Wij waren erbij toen de eerste praatpaal verwijderd werdt uit het landschap.

Kassa!

Een bijzondere theatervoorstelling in een Noodwinkel in het hart van Rotterdam waarbij drie generaties winkeliers die kenmerkend zijn voor de Rotterdamse wederopbouw op verrassende wijze tot leven komen. Wij maakten de trailer voor deze voorstelling.

Nieuwsgierig?

Wij komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden.

Contact

 
Ben den Hartog
info@bendenhartog.nl
06 44 355 925
 
Tilburg – Nederland
kvk: 54844789